Red de danske kyster – saml havplast med dit mobilabonnement fra Greentel

Plast på strand
Red de danske kyster – saml havplast med dit mobilabonnement fra Greentel
Henrik Andersen
-
19/02/2024
-

Der er forskellige måder, du kan bringe den grønne omstilling ind i hverdagen. Dit første skridt kan passende være at vælge det rigtige mobilabonnement.

Med valget af Greentel får du ikke alene en pålidelig leverandør, men også en aktiv partner, når det kommer til at tage kampen op mod plastforurening ved strande og havne i Danmark.

Vil du være med, så saml havplast med dit mobilabonnement allerede fra og med i dag.

Ring grønt – saml havplast med dit mobilabonnement

Så snart du er oprettet som abonnement, støtter du en række forskellige miljøprojekter rundt om i Danmark. Du kan også vælge at give et ekstra gebyr hver måned, hvis du vil støtte endnu mere op om de forskellige initiativer.

Så hver gang du ringer fra din telefon, ved du, at det bliver et grønt opkald.

Så hvilke projekter støtter du op om, når du samler havplast med dit mobilabonnement?

Greentel samarbejder med organisationerne STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak, der alle arbejder aktivt med at forebygge plastforurening i havene og indsamle den plast, der nu engang skyller op langs kysterne.

I fællesskab bliver der årligt fjernet 4 mio. tons plastaffald, og initiativet fortsætter for fuld kraft. Så saml havplast med dit mobilabonnement, hvis det skærer dig i hjertet at se al den plast, der bare ligger og flyder ude i naturen.

Vil du selv være med til at samle havplast?

Hvis det ikke er nok for dig at være en passiv deltager i indsatsen mod plastforurening ved at samle havplast med dit mobilabonnement, kan du gå skridtet videre.

Greentel står sammen med både STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak bag flere arrangementer, hvor du kan tage med ud og samle plast. Dels kan du låne havkajakker hos GreenKayak, og dels kan du bl.a. deltage i de årlige strandrensningsstafetter, hvor du kan både kan gå, løbe og cyklen i jagten på at opspore den skadelige plast.

Målsætningen er, at du får øjnene op for dine personlige forbrugsvaner, når du enten samler havplast med dit mobilabonnement eller fysisk ude i naturen.

Hvem er Greentel?

Greentel har været i gang siden 2012 og er en velrespekteret televirksomhed, der løbende forsøger at tænke den grønne omstilling ind i dit tilbud. Konceptet er, at du skal have muligheden for at tilvælge et både billigt og simpelt mobilabonnement uden binding – alt imens du gør noget godt for miljøet.

 Så saml havplast med dit mobilabonnement, så vi sammen kan nyde de smukke danske kyster.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!